Ervaringen

Franz, 54 jaar


Klachten: Frozen shoulder, heftige hoofdpijnaanvallen


Al na een paar behandelingen had ik behoorlijke klachtenverminderingen. Na elke behandeling werd de pijn minder en mijn schouder mobieler. Ik had al vrij snel geen pijnstillers meer nodig.

Toen ik voor het eerst van Body Stress Release hoorde stond ik hier vrij sceptisch tegenover, maar inmiddels ben ik er zeker van overtuigd dat mijn lichaam in staat is zichzelf te herstellen.

Ria, 45 jaar

 

In een zeer moeilijke tijd van mijn leven sloeg door alle spanningen mn lichaam helemaal vast. Door de Body Stress Release behandelingen kan ik beetje bij beetje alle spanning loslaten die in jaren is opgebouwd. Wanneer ik weer een afspraak heb bij Marion ben ik na afloop veel ontspannender en ga met een goed gevoel door Marion haar aandacht en warmte weer huiswaarts.

Rolf, 55 jaar


Mijn ervaring is dat de meeste pijn in je lichaam meestal wordt veroorzaakt door spanning. Na een behandeling merk ik dat de pijn afneemt en ook dat de klachten minder worden. 

Jantine, 30 jaar


Al jaren liep ik met veel rug-, nek- en schouderklachten en veel spanning in mijn lichaam. Sinds ik Body Stress Release ontdekt heb ervaar ik veel meer ruimte in mijn lichaam en heb ik bijna geen last meer van mijn rug, etc. Daarnaast ben ik minder gespannen en ook veel leniger geworden, heerlijk! Als behandelaar is Marion een topper! Ik kan mij geen fijnere wensen. Door haar liefdevolle aandacht, haar enthousiasme en haar luisterende oor voel je je meteen thuis. Ook weet ze goed aan te voelen wat je (je lichaam) nodig heeft en speelt daar goed op in. Echt een aanrader dus bij Marion :) 


Vrouw, 66 jaar


Na weken rondgelopen te hebben met pijn in mijn rug en een hele stijve onderrug ging het toch weer mis. “Door m’n rug gegaan”. 4 dagen met stevige pijnstillers (huisarts) op bed gelegen. Eenmaal in de benen bleef de rug pijnlijk. Ben in behandeling gegaan bij de Body Stress Release. (BSR) Na 4 behandelingen was ik geheel van de pijn af en voelde m’n rug ook weer soepel. Ben hier heel blij mee!

Marion bedankt!

 


 

Body Stress Release Steenwijkerland

Kantoor Eeserveste

Beukenhof 8

8332 VA Steenwijk


Tel: +31 (0)6 50 80 56 49

E-mail: info@bsr-steenwijkerland.nl


KvK nummer: 71120564

Lid van BSRAN, lidnummer: 148

AGB code praktijk: 90064358

AGB code practitioner: 90105078

NIBIG: 529661, laag 4

BTW: NL002034264B59